Anak Emas Aku

Rabu, 26 Oktober 2011

Semuanya Nak di "LIKE"



Kadang2 aku naik heranlah... 
Heran seheran herannya..
Heran dengan orang yang guna Facebook ni..
Ada perasaan atau tak..
Semuanya nak tekan LIKE
Perlu ke berita yang menyedihkan di "LIKE"?
Contoh berita melibatkan kematian..
Tak pikir kan ke perasaan ahli keluarga yang terlibat.




Apa perasaan dorang kalau kena atas batang hidung sendiri.
Pikir pikirkan la walaupun benda ni nampak kecil je..
Okies..



P/S:Harap tak semua orang macam ni. 

7 ulasan:

Cik tikah berkata...

bagi cik tikah, dari segi positif kenapa berita kematian di LIKE mungkin kerana bgi peringatan untuk diri sendiri yg kematian tuh pasti. x semestinya di LIKE sebab suka org tuh mati. itu pndpt cik tikah je.. tpi kalau LIKE sebab niat x baik, memang hot ar.

ibnuismaini berkata...

mungkin LIKE tanda suka dgn ucapan takziah tersebut dan juga krn tukang LIKE takde idea nk ckp apa barangkali...

khairul@kechik berkata...

@Cik tikah
tapi macam x kena tempat la plak..huhu..

P U C A T berkata...

sy setuju dgn cik tiqah..
dieorang like sbb dieorc care ape yg berlaku bukan berniat untuk menyukai kesedihan org tersebut.hehe

MD berkata...

kekadang LIKE sebagai ucap terima kasih kerana menyampaikan status yang berbentuk info...

♥Aien Najwa♥ berkata...

yup!!~~sokong opinion Cik Tikah..jgn fikir bukan..positive kan minda kiter..peace!!~~(^__^)..

Ezad Skytech berkata...

kadang2 tak tahu nak komen apa..dorang just LIKE je..

Baca Ini Juga

TANAH TUMPAH DARAHKU