Anak Emas Aku

Isnin, 28 Oktober 2013

Segmen:Pencarian Bloglist Bulan November


Hai semua.

Segmen datang lagi. Kali ni aku join segmen dari Kinah. Mana tahu rezeki aku terpilih kan.
Nak join juga ke. Senang je klik je link ni
Segmen Pencarian Bloglist November Lepas tu jangan lupa ikut syarat-syarat penganjur tahu.wokeh..






15 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

gud luck tau.. hihi

Kin Naz berkata...

terima kasih join. senarai dah update. boleh tengok kat sini
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

khairul@kechik berkata...

@Kin Naz
sama2..

khairul@kechik berkata...

@Norhasniza Khalid
good luck pd mama gak

Eira Aikawa berkata...

Salam Perkenalan..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Aisha Fauzi berkata...

Salam. Singgah sini dari segmen yang sama. Goodluck :)

Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg SUPER AWESOME ! ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Lisaa berkata...

Assalamualaikum..
Saya pun join segmen ni jugak.. Good Luck yer..

http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

Free2 singgah la blog saya....

JAMIL HASHIM berkata...

SALAM . BW DARI SEGMEN YANG SAMA http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html DONE FOLLOW

Puan Gojes berkata...

salam ziarah :)
PG datang dari segmen yang sama. salam kenal dari PG sekali ya :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Anne Nurain berkata...

salam..
singgah dari segmen yang sama.. :)

pha is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

good luck...

Anim Daim berkata...

dari sagmen yang sama

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Marou Apple Hijau berkata...

salam BBL pun join segmen ni. datang nak wish gud luck ya

My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

awanflufy berkata...

salam... slmt bersegmen =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

Baca Ini Juga

TANAH TUMPAH DARAHKU