Anak Emas Aku

Selasa, 27 Mei 2014

Peluang Kerjaya: Pemilihan Awal Perajurit Muda Tentera Darat Malaysia Bulan Jun 2014



Peluang untuk berbakti pada negara, agama dan bangsa. Calon yang layak dijemput hadir ke sesi-sesi pemilihan awal Tentera Darat Malaysia yang akan diadakan diseluruh negara mulai bulan Jun ini.
Sila rujuk iklan untuk maklumat lanjut.

Klik untuk lebih jelas
Nota: Gigi kena cantik tak nak lubang-lubang kalau ada sila tampal.Rabun dan buta warna rejek terus. Tapak kaki tak boleh rata. "Check telur" bersama pegawai perubatan ATM.DAN TAHAN MAKI heheh.Tapi ni antara yang kena dilalui pada pemilihan akhir kalau berjaya pemilihan awal. Pemilihan awal cuma periksa sijil dan BMI je. Nanti pihak TDM akan pos surat jemputan ke pemilihan akhir. Selamat berjaya kepada semua dan kepada saya juga.

4 ulasan:

tiey smilez berkata...

Nice info so for those who are looking for job opportunities should grab this. :)

Eyma Balkish berkata...

Perkongsian yang baik..shoutbox tak dapat digunakan..mungkin perlu ditukar yang lain kerana masalah error sering berlaku spt terjadi pada blog saya :)

Syafira Saufi berkata...

Dulu pernah pergi interview tentera darat, ada sorang calon ni tak lepas sebab tampal gigi hehe. Ceritanya memang nak kena perfect habis lah kondisi kesihatan kalau nak join askar ni hihi. Btw good info :)

khairul@kechik berkata...

@Syafira Saufi
yek..sbb kerjaya yg lasak dan mencabar kesihatan pun kena top..

Baca Ini Juga

TANAH TUMPAH DARAHKU